DK Baggrund og rettigheder

 

Idé, koncept og rettigheder
Idé og koncept til One Star Challenge, er undfanget af Morten Thomsen og Per Dragelund, under overskriften “Solo Møn Rundt fra Køge” som oprindeligt var tænkt som en udfordring, mand til mand, mellem Morten og Per i hver vores L23’er.

Under vores snak om sejladsen, gik det mere og mere op for os, at den her sejlads kunne have et langt større og måske endda internationalt publikum. Med opfordring fra de lokale sejlklubber i Køge, satte vi tryk på kedlerne og er i dag klar til at slå dørene op for, hvad der er blevet vores lille barn, One Star Challenge.

Nu tæller vi ned på dagene til sejladsens første start, og vi håber på og glæder os til at byde rigtigt mange, ligesindede, sejlere velkommen på Køge Marina, og ikke mindst til at slå følge med jer, de ca. 106 sømil rundt om Møn

Bedste hilsner og god vind

Morten & Per

Rettigheder
Alle materielle, som immaterielle rettigheder til ide, navn, binavne og koncept for sejladsen Solo Møn Rundt, herunder, men ikke begrænset til, alle kommercielle og non-kommercielle rettigheder tilhører Morten Thomsen og Per Dragelund.

Binavne; 1Star, One Star Challenge, Solo Møn Rundt fra Køge.